Nema na zalihama
Leblebija ima veliki izvor vlakana, poboljšava rad srca, stabilizuje šećer u krvi i može da spreči dijabetes, može pomoći mršavljenju, smanjuje upale i poboljšava funkciju imunog sistema, korisna je za varenje i ne sadrži gluten. Upotreba brašna doprinosi zdravstvenom stanju, posebno kod kardiovaskularnih oboljenja, dijabetesa i upalnih procesa u organizmu.
Pogodno za vaša bezglutenska peciva, palačinke, kolače, torte…BRZO SPREMANJE HUMUSA: U 250ml hladne vode dodati 50g brašna. Zagrejati do ključanja i uz neprestano mešanje kuvati 2min. Ostale stastojke dodati po ukusu i zeljenoj konzistenciji. Dodajte brašno vašoj ishrani i kuhinji. Sastojci: Leblebija u prahu (100 %).
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | 1556KJ/370kcal |
Masti: | 5.53g |
od kojih zasićene masne kiseline: | 0.69g |
Ugljeni hidrati: | 59.91g |
od kojih šećeri: | 11.28g |
Proteini: | 20.18g |
Vlakna: | |
So: | 0.05g |
Recenzije
Još nema komentara.