<p>Dobra heljdina kaša predstavlja idealan izbor ukoliko želite da započnete dan zdravim obrokom.<br />Veoma je bogata vlaknima zbog čega je dobro da se uvrsti u redovnu ishranu. Za proizvodnju heljdine kaše koriste se veoma kvalitetne sirovine. Dobra heljdina kaša ima naročito visoku biološku vrednost i iskoristivost belančevina.<br />Heljda kao žitarica jača organizam, podmlađuje krvne sudove, otklanja umor i povećava cirkulaciju u rukama i nogama. Veoma pozitivno utiče na pamćenje i koncentraciju. Organizam može iskoristiti 74% belančevina iz heljde. Visoka prehrambena vrednost nutrijenata, tj. značajne količine ključnih minerala i vitamina, čine ovu namirnicu veoma cenjenom. Masnoće su u heljdinoj kaši prisutne u manjim količinama i sa zdravstvenog stanovišta veoma su dobre jer sadrže dosta nezasićenih masnih kiselina i lecitina, važnog u razvoju dece.<br />Dobra heljdina kaša se proizvodi po originalnoj recepturi, od zdravih sastojaka vrhunskog kvaliteta, po najvišim standardima za bezbednost hrane. Takođe, Dobra heljdina kaša je obogaćena vitaminima i mineralima, što dodatno povećava njenu nutritivnu vrednost. Dobra heljdina kaša jača imunitet i time sprečava nastanak mnogih bolesti.<br />Dobra heljdina kaša je proizvod 100% biljnog porekla, pogodna je za ishranu potrošača koji su na posebnim režimima ishrane.</p>
<p>Priprema heljdine kaše je laka za bilo koga. Nije vam potrebno mleko, sipajte 150 ml vrele vode, promešajte, ostavite 3 minute da odstoji i vaš heljdin doručak ili užina je spreman za upotrebu.</p>
Recenzije
Još nema komentara.