Nema na zalihama
Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži hidrohinonske derivate (arbutin i metil-arbutin), flavonoide, iridoide, triterpenske alkohole, tanine, saponine, kumarine, furokumarine, etarsko ulje (bogato timolom, karvakrolom, apiolom i miristicinom), rozmaricinsku, kafenu, protokatehinsku i silicijumovu kiselinu, fenil karbonske kiseline, i vitamine A, B1, B2, i C.Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne mešavine kod bakterija u mokraći za odrasle deluju antimikrobno na bakterije koje izazivaju infekcije urinarnog sistema, takođe, deluju diuretično – podstiču izlučivanja mokraće a svojim spazmolitičnim svojstvima deluju na ublažavanje grčeva i bolova nastalim usled upale sluzokože bešike i mokraćnih kanala.Upotreba ČAJA KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA ODRASLE preporučuje se: za ublažavanje tegoba kod bakterijskih infekcije mokraćne bešike i mokraćnih kanala.Ograničenja u upotrebi : Upotreba Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja kao ni deci mlađoj od 12 godina. Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Aktivni sastojci biljaka koje ulaze u sastav ove čajne mešavine mogu uticati na metabolizam antikoagulanasa, stoga preporučujemo da se osobe koje koriste antikoagulanse o upotrebi Čaja kod bakterija u mokraći za odrasle posavetuju sa svojim lekarem ili farmaceutom.
Način pripreme i upotrebe čaja: Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa 1 litar hladne vode. Sud poklopiti, zagrejati do ključanja i ostaviti da stoji 1 sat. Procediti i dobijenu količinu čaja popiti u toku dana.
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | |
Masti: | |
od kojih zasićene masne kiseline: | |
Ugljeni hidrati: | |
od kojih šećeri: | |
Proteini: | |
Vlakna: | |
So: |
Recenzije
Još nema komentara.