Nema na zalihama
<p> Pored samog čaja, i dobar kvalitet vode (npr. manja tvrdoća vode i nizak sadržaj hlora) i tačno vreme kuvanja su presudni faktori kada se radi o pripremi dobre šoljice čaja. Za pripremu čaja uvek koristite svežu, prokuvanu vodu. To znači, voda se ne treba kuvati predugo, jer usled prekuvavanja smanjuje se količina kiseonika u vodi.Čaj ima bolji ukus kada je jači. Prema vašem ličnom ukusu, koristite najmanje jednu kesicu čaja za svaku šoljicu voćnog čaja i najmanje tri kesice za pripremu veće količine u lončetu-zavisno od veličine lončeta. Zavisno od vrste čaja koji birate, različitim vrstama čaja je potrebna različita dužina pripreme, tako da možete uživati u njegovom punom ukusu. Uz to, uvek pratite uputstva koja se nalaze na svakom pojedinačnom pakovanju čaja! </p>
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | 10KJ/2kcal |
Masti: | 0g |
od kojih zasićene masne kiseline: | 0 |
Ugljeni hidrati: | 0,6 |
od kojih šećeri: | 0,2 |
Proteini: | 0 |
Vlakna: | 0 |
So: | 0 |
Recenzije
Još nema komentara.