2 na zalihama
Jednostavno je: Pomešajte ovo brašno bez laktoze s kvascem i vodom, dodajte prstohvat soli i sve zajedno umutite. I to je to: glavni deo je mešanje! Oblikujte peciva kako god želite – definitvno će ispasti dobro: zlatna kora, mekana unutrašnjošt i fina porcija zdravih vlakana zahvaljujući brašnu od celog zrna pirinča i sočiva! Ovaj domaći hleb je ukusan čak i drugi dan – kao da je tek izašao iz pekare!
Idealno brašno za svaku vrstu hleba i testa, za zdrava peciva. Napravite sopstvene veknice, kiflice, zemičke ili pice. Zahvaljujući unapređenoj recepturi ovog brašna testo brzo raste, lako se oblikuje, a kad se ispeče zavodljivog je mirisa i ukusa!
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | 1459KJ/344kcal |
Masti: | 0.6g |
od kojih zasićene masne kiseline: | 0.1g |
Ugljeni hidrati: | 80g |
od kojih šećeri: | 2.8g |
Proteini: | 2.5g |
Vlakna: | 5.3g |
So: | 0.76g |
Recenzije
Još nema komentara.