Nema na zalihama
Iz bogatog nutritivnog sadržaja maka ističu se nezasićene masne kiseline, pre svega linolna kiselina i oleinska kiselina, a odličan je i izvor kalcijuma. Vakumsko pakovanje dodatno čuva svežinu i produžava rok upotrebe. Ovaj mak mleveni vakumirani je bez dodatog šećera.Mak se može koristiti za opuštanje mišića, protiv bolova, za iskašljavanje i lečenje grčeva u abdomenu. Minerali i vitamini maka ublažavaju razdražljivost, stres, podstiču koncentraciju i raspoloženje.
Mleveni mak bez dodataka pogodan je za pripremanje razlicitih poslastica.
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | |
Masti: | |
od kojih zasićene masne kiseline: | |
Ugljeni hidrati: | |
od kojih šećeri: | |
Proteini: | |
Vlakna: | |
So: |
Recenzije
Još nema komentara.