10 na zalihama
Heljdine pahuljice Slavuj su izvor ugljenih hidrata, vredne celuloze, vitamina i mikroelemenata. Obezbeđuje energiju za ceo dan, pomažu pri varenju i održavanju osećaja sitosti. Tajna kvaliteta naših heljdinih pahuljica je jednostavna. Mi uzgajamo heljdu u klimatski i ekološki optimalnoj oblasti, u Rusiji. Zrno čistimo od ljuspice, ne povređujući opnu, parimo ga pod pritiskom i spljoštavamo. Zrno ostaje celo i ne gubi svoja prirodna svojstva. Tako dobijamo zdrav i hranjiv doručak.
Uputstvo za pripremu ukusnog i toplog doručka za 3 minuta.
Prelijte pahuljice u odnosu 1:2 (po vašem ukusu: toplom vodom, mlekom, prirodnim sokom, jogurtom…)
Promešajte, poklopite i ostavite da odstoji 3 minuta (5-7 minuta ukoliko pahuljice prelivate hladnim napitkom).
Pretvorite svoj doručak u topli dezert. Dodajte omiljeni ingridijent: seckane bademe, suvo ili sveže voće, džem, čokoladu, kockice nerafinisanog šećera od trske…
Na ovaj način dobićete raznovrsan i kvalitetan obrok svakog jutra.
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | 1542KJ/369kcal |
Masti: | 2.4g |
od kojih zasićene masne kiseline: | 0.46g |
Ugljeni hidrati: | 74g |
od kojih šećeri: | 1.0g |
Proteini: | 11.5g |
Vlakna: | 7.4g |
So: | .0.01g |
Recenzije
Još nema komentara.