17 na zalihama
Jedna kesica Agarka je dovoljna za 500 ml zelirane tenosti.Agarko je svetlo beli zgusnjivac.Kad kuvanja se oseti tipican miris ,a kada se ohladi ,bez mirisa je i ukusa.
Upotreba za hladnu masu: Sadržaj jedne kesice pomešati sa 200ml tečnosti i ostaviti da se kuva u posudi 2 min. U tu msu umešati hladne sastojke i brzo napuniti odgovarajuće kalupe. Kod filovanja torte vrelu masu malo ohladiti da se ne otopi šlag.Upotreba za vrelu masu: Agarko pomešati sa tečnošću koja se želira i kuvati dva minuta.
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | |
Masti: | |
od kojih zasićene masne kiseline: | |
Ugljeni hidrati: | |
od kojih šećeri: | |
Proteini: | |
Vlakna: | |
So: |
Recenzije
Još nema komentara.