3 na zalihama
Liofilizacija je jedini proces izvlačenja H2O iz namirnica gde njihova hranljiva vrednost ostaje nepromenjena, pa tako i liofilizovana kozja surutka sadrži sve sastojke kao i tečna, sem vode, neprijatnog ukusa i mirisa.Surutka koju liofilizujemo je od svežeg kozjeg mleka. Pašnjaci na kojima koze pasu su na 800 metara nadmorske visine, prebogati raznovrsnim travama i biljem. Jedna kašika liofilizovane kozje surutke je kao da ste popili 1 decilitar sveže, tek obrane kozje surutke.
Predlog za način upotrebe:
Jednu kašiku liofilizovane kozje surutke dnevno direktno rastopiti u ustima, ili kao dodatak u spremanju hrane, šejkova, dodatak ceđenom voću, salatama, smutijima.
Nutritivne vrednosti (na 100g) | |
---|---|
Energetska vrednost (na 100g): | 1853KJ/441kcal |
Masti: | 15.3g |
od kojih zasićene masne kiseline: | |
Ugljeni hidrati: | 61.6g |
od kojih šećeri: | |
Proteini: | 14.1g |
Vlakna: | |
So: |
Recenzije
Još nema komentara.